Samarbete med Coop Leksand kring matsvinn och hållbarhet!

Vällagad mat är en viktig del i de förutsättningar vi försöker skapa för att våra deltagare skall få ut så mycket som möjligt av sin tid här på skolan. Vi strävar efter att erbjuda en stor variation av maträtter lagade av bra råvaror.

Tillsammans med Coop Leksand (vinnare av White Guides Stora Svinnpris 2018) startar vi nu ett samarbete kring matsvinn och hållbarhet. Detta innebär bl. a. att vi ökar flexibiliteten i vårt kök och inte arbetar med en fast veckomeny. Den kan istället anpassas mer efter råvarutillgång, inspiration och säsong.

Det innebär att Dagens meny kommer att finnas tillgänglig på vår hemsida efter kl. 9 samma dag och självklart hoppas vi att du som gäst uppskattar detta.

På måndagen den 27 augusti är det dags för våra långa utbildningar att starta upp ett nytt läsår. Då öppnar vi också restaurangen för allmänheten.

Välkommen!