Lunchmeny

Stängt för sommaren. Öppnar igen vecka 36. Trevlig sommar!

VECKA 36, 2018

3 – 7 september

MÅNDAG
Aviseras senare

TISDAG
Aviseras senare

ONSDAG
Aviseras senare

TORSDAG
Aviseras senare

FREDAG
Aviseras senarePris inkl. salladsbuffé, bröd,
måltidsdryck, kaffe & kaka 90 kr.

Öppet för allmänheten
kl. 12.15-13.30

Med reservation för ändringar.

Vandrarhem

Våra boenden, som vi hyr ut som vandrarhem när det är ledigt, ligger mitt i hjärtat av Dalarna inom räckhåll för det mesta; Siljan, kyrkbåtsrodd, konserter i Dalhalla, Bingsjöstämman, Musik vid Siljan, Clas Ohlson, dalahästtillverkning, Sommarland, golfbanor, Zornmuséet… för att inte glömma den storslagna naturen som bara ligger här och väntar för alla att koppla av i.

Gångavstånd till Leksands centrum. Nära till badstrand.

Boendet är i 2-bäddsrum och de allra flesta med eget badrum.

Varje ingång med 6-8 rum har ett gemensamt fullt utrustat kök och allrum med TV. WiFi finns överallt och fri parkering inklusive två platser med laddstolpe för elbil


Enkelrum 450 kr/natt

Dubbelrum 600 kr/natt

Lakan/handdukar kan hyras för 100 kr per person.

Under perioden 18 juni – 12 augusti 2018 har receptionen öppet:
kl. 8-20 varje dag.

Incheckning från kl. 16.00, men är ditt rum klart tidigare går det bra att checka in tidigare. Utcheckning senast kl. 11.00.

För bokning ring 0247-64816 eller e-post till bokning@leksand.fhsk.se

Restaurangen

I restaurangen, med en sagolikt vacker utsikt över Siljan, serverar vår chefskock Jonas Skinnar tillsammans med sitt team frukost, förmiddagsfika och lunch tillagade av bästa råvaror, gärna när­producerade, till elever och personal under läsåret.

Lunchserveringen är även öppen för allmänheten måndag-fredag kl. 12.15-13.30 under terminstid.

På sommaren är kökets fantastiska måltider en viktig del i våra deltagare på sommarkurser, läger och gruppresors upplevelse under sin vistelse hos oss. Förutom frukost, fika, lunch och kvällsmål bjuder de på en grillbuffé en kväll varje sommarkursvecka som kan avnjutas på verandan i solnedgången med utsikt över Siljan.

För grupper, konferenser eller sällskap kan restaurangen erbjuda allt från en enklare buffé till riktiga festmiddagar med flerrättersmenyer vid vackert dukade bord.

Är du intresserad? Kontakta Maria Engberg, tel. 0247-64812 för offert. Maria kan hjälpa dig med alla frågor om konferens, gruppbokningar och vandrarhemsboende.

Konferens

Vi erbjuder en vacker miljö med välutrustade konferenslokaler. Vårt kök erbjuder vällagad mat lagad med riktiga råvaror som till stor del är kravmärkta, ekologiska eller närodlade.

Här finns möjlighet att ordna konferens, event och andra arrangemang för upp till 150 personer i samma lokal. Utöver detta erbjuder vi grupp- och mötesrum för 10-150 personer, alla utrustade med den senaste tekniken.

På Leksands folkhögskola är vi stolta över vårt fina kök. Här lagar vi upp till 250 portioner per dag. Vi erbjuder vegetarisk och vegansk kost. Vi erbjuder självklart laktos och glutenfria alternativ.

För bokning av och mer information om våra konferenslokaler, kontakta Maria Engberg, tel. 0247-64812 eller e-post maria.engberg@leksand.fhsk.se